Om Oss  

Sentio Trading 

Sentio levererar leksaker, glid och massageolja till de flesta butiker och webshoppar i svenska erotikbranschen samt apotek, hälsokost mfl i hela Norden.

Sentio tar endast in varor direkt från tillverkare oavsett om det är i Kina eller Europa. Det finns alltså inga fördyrande mellanhänder. Vår idé är att vi är ditt lager, du beställer precis så mycket du behöver när du behöver det. Vi jobbar uteslutande med högfrekventa artiklar och arbetar hela tiden med att bättra sortimentet.

Alla bilder och texter i vår webshop är självklart fria att använda. Självklart utan köptvång. Behöver du högupplösta bilder är det bara att kontakta oss på 
info@sentiotrading.se så ordnar vi det. 

Du är välkommen att besöka vårt fina showroom som ligger i Göteborg. Där har du chans att se stora delar av vårt sortimentet och få en känsla för utbudet och vi får en chans att lyssna på dina behov och tankar kring din shop. Hör av dig så bokar vi in tid.

 

 

Vi som jobbar på Sentio

 

Christoffer
Kundansvarig och ägare, nås vardagar
031-653361, 
christoffer@sentiotrading.se

Sylvia
Utbildad sexolog, nås vardagar
031-653363, sexolog@belladot.com

Anna
Redovisningsekonomen som håller koll på oss andra.
Anna nås genom din säljkontakt.

Lager
Vi har lagt ut lagerhanteringen på en kunnig underleverantör. De levererar snabbt och säkert! Vi kan fokusera helt på dig som kund, marknadsföring och nya intressanta produkter.